anëtar i telegramit

anëtar i telegramit


blej anetar i telegramit
rrit anëtarin e kanalit me çmimin më të ulët dhe cilësinë më të mirë
ne kemi 2 lloj anëtarësh
1) anëtar i heshtur ose i rremë
ky anëtar është i fiksuar dhe maksimumi ka humbje prej 10%
zgjidhja më e mirë për kanalet e reja
2) Anëtarët e vërtetë
ky anëtar është i vërtetë. anëtar i vërtetë nëse nuk e pëlqen kanali mund ta lërë atë.
humbja e anëtarit të vërtetë 30% – 50%

blej telegram (app) anëtar i rremë për kanalin dhe grupin
çmimi më i ulët fillon nga 2 $
u mund të blejë anëtarë me BITCOIN ose SKRILL.
gjithashtu mund të rritim POST VIEW në kanalin
Nëse keni pyetje ju lutem kontaktoni me ne:
https://t.me/siahgosh_support

nëse u duhet vetëm anëtar i telegramit të lirë (kanal)
u mund të shkarkoni aplikacionin tonë dhe ta përdorin atë:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telegram.member.adder

Menu